Підтримайте нас, проголосуйте за наш соціальний проект "3D-друк для незрячих та слабозорих людей" і поширте інформацію на своїй сторінці. Для голосування треба авторизуватися через Facebook. Натискаєте на кнопку Вхід у правому верхньому куті монітора, авторизуєтесь за допомогою Facebook тоді з'явиться кнопка Голосовать тисніть на неї, буває видає помилку то спробуйте ще раз.
Перша премія в сфері соціальних проектів України. Кращим проектам — визнання і нагорода, зростаючим — підтримка і натхнення, всім бажаючим — майданчик для обміну досвідом, знайомств та пошуку однодумців. Конкурс у сфері соціальних проектів і соціальних інновацій, основна мета якого популяризувати соціальні проекти і талановитих громадських діячів, які формують майбутнє країни. Як перший і єдиний конкурс подібного роду Social Project Awards спрямований на визнання внеску громадських діячів у розвиток громадянського суспільства України та сприяння підйому соціальних проектів в країні;
Три кити, на яких заснована ідея конкурсу:
• про кращі соціальні проекти повинні знати;
• проекти, що розвиваються отримують можливість перейняти успішний досвід реалізації;
• нагородження проектів, які приносять користь суспільству і світу в цілому, має бути піднесено до рівня найпрестижніших нагород.


Проголосувати за проект Social Project Awards - 3D друк на допомогу незрячим та слабозорим людям