• Січень. Обрано до громадських рад представників нашої організації: при Рівненській ОДА – голову РОО ВМГО «ГУД» Поліщука П. С., при Здолбунівській районній адміністрації – Поліщука П. С., при Острозькій районній адміністрації -  Бузну О. А..
 
  • Березень. Зустріч правління осередку з головою РОДА Берташом В. М. та його заступниками, на якій були висвітлені проблеми інвалідів по зору нашої області та подані прохання і пропозиції, щодо вирішення даних проблем.
 
  • Травень. На прохання Житомирського осередку ВМГО «ГУД» члени нашого осередку (Дячук Н., Маціюк В., Поліщук П., Самчук В.) приймали участь у концерті, що відбувся в Житомирському музеї книги. Після концерту на Житомирському державному радіо прозвучала передача де була представлена творчість членів нашого осередку. Також були опубліковані твори Пучковської І. та Самчук В. у журналі «Світло спілкування» вип. 12. 2011 р..
 
  • Червень - липень. Члени осередку оздоровлювалися в м. Євпаторія. Силами наших людей було організовано концерт у санаторії ім. Наговіцина, в якому прийняли участь члени осередку (Бузна О., Дячук Н., Поліщук П., Самчук В.), а також відпочиваючі санаторію. Ведучими концерту були Дячук Н., Самчук В.. Організували екскурсію для членів нашої організації по історичних місцях стародавнього міста Євпаторія.
 
  • Липень. За нашим листом було зібрано Рівненський обласний комітет доступності, який незбирався довгий час. На комітеті було заслухано звіт районів, щодо стану виконання закону «Про безперешкодну доступність маломобільних груп населення» (МГН). Голова осередку Поліщук П. озвучив проблеми, щодо доступності для інвалідів з вадами зору, які майже не вирішуються в нашій області та надав пропозиції для їх ефективного вирішення.
 
  • Липень. Члени осередку (Бузна Олександр, Іськова Наталія) пройшли фізкультурно-спортивну реабілітацію в Центрі параолімпійської та дефлімпійської підготовки інвалідів «Україна», що у місті Євпаторія.
 
  • Серпень. Екскурсія до міста Острог, члени осередку відвідали Острозьку академію та Острозький замок.
 
  • Серпень. Голова осередку навчався у школі для інструкторів з орієнтування та мобільності людей з вадами зору, яку організувала та провела наша організація на всеукраїнському рівні в м. Києві де отримав сертифікат.
 
  • Серпень. Члени осередку були присутні на відкритті історико-меморіального комплексу «Пересопниця», який розташований в одноіменному селі Рівненського району, приуроченому 450-літтю написання Пересопницького євангелія (на якому приймає присягу президент України). А Самчук Вікторія була запрошена взяти участь у концерті з нагоди святкування, де декламувала свої поезії.
 
  • Вересень. Приймали участь у регіональному відборі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу творчості інвалідів «Барви життя» де перше місце в номінації «Авторська поезія» зайняла Самчук Вікторія.
 
  • Жовтень. Голова осередку Поліщук П. та заступник голови Самчук В. розповіли про проблеми людей з вадами зору та діяльність осередку в 30-ти хвилинній передачі «Один на один» телерадіокомпанії РТБ. Більше за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=lXA5epA6qdU
 
  • Жовтень. Провели акцію «Декілька хвилин наосліп» приурочену Міжнародному дню білої тростини (15 жовтня) цим заходом ми хотіли показати місцевій владі доступність нашого міста для людей з вадами зору. Ми запропонували представникам влади зав'язати очі і пройтися, відчувши на собі доступність нашого міста для людей з вадами зору, але влада не погодилася на нашу пропозицію. Дана акція була широко висвітлена в ЗМІ. Більше за посиланнями:
 
  • Жовтень. Прийняли участь у Всеукраїнському фестивалі творчості інвалідів «На крилах творчості», який відбувся в м. Дніпропетровську.
 
  • Листопад. Участь у семінарі проведеному до Міжнародного дня профілактики раку молочної залози. На якому були висвітленні особливості діагностики та профілактики раку молочної залози у жінок з порушенням зору, який відбувся у м. Львів.
 
  • Листопад. Члени правління прийняли активну участь у конференції та провели експертизу з представниками інших областей на доступність м. Луганськ для людей з інвалідністю та інших МГН. Організатором заходів була громадська організація інвалідів зору «Іоланта лугань».
 
  • Грудень. Голова осередку брав участь у заходах приурочених Міжнародному дню інвалідів (3 грудня), які проходили в м. Києві.
 
  • Семінар на тему інформаційна, інфраструктурна та транспортна доступність для маломобільних груп населення МГН, на якому були присутні представники профільних міністерств, експерти з питань доступності МГН Національної асамблеї України (НАІУ) де обговорювалися пропозиції для покращення доступності МГН в Україні.
 
  • Семінар на тему професійна, соціальна, психологічна та медична реабілітація людей з особливими потребами, на якому були присутні всі голови обласних медико-соціально-експертних комісій (МСЕК), а також голова НАІУ Валерій Сушкевич. Обговорювали, як правильно заповнювати індивідуальну програму реабілітації (ІПР), що слід розширити перелік технічних засобів реабілітації, які пункти необхідно додати в ІПР для кращої реабілітації інвалідів та інше.
  • Відвідав виставку засобів реабілітації для людей з особливими потребами всіх нозологій, яка була організована в «Народному домі».
 
  • Відвідав концерт «Відчинилося життя» де співають незрячі з цілої України з камерним оркестром Львівського театру ім. Зіньковецікої. Організатор проекту Оксана Потинко незряча, голова громадської організації зі Львова.
 
  • Грудень. Брали участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі патріотичної творчості «Червона калина» де Вікторія Самчук здобула перемогу в спеціальній номінації «Велике серце» нагороду вручила народна артистка України Раїса Найдашівська.
 
  • Грудень. Члени нашого осередку (Іськов Р., Поліщук П., Самчук В.) взяли участь у Всеукраїнському тренінгу «Лідерство та навики ефективного управління» де отримали сертифікати. Захід пройшов у м. Рівному, організатор заходу НАІУ.
 
  • Грудень. Члени нашого осередку (Іськова Н. та Зощук О.) взяли участь у Всеукраїнському семінарі «Реабілітація та інклюзивна освіта для людей з особливими потребами». Місце проведення заходу м. Луцьк.
 
  • Грудень. Голова осередку Поліщук П. та заступник голови осередку Самчук В. взяли участь у круглих столах з головою РОДА Берташом В. М. та міським головою м. Рівного Хомком В. Є. де озвучили проблеми інвалідів та пропозиції, як їх краще вирішити. До наших проблем прислухалися і деякі питання були успішно вирішені. Більше за посиланнями:
 
Неодноразово організовували походи до Рівненського обласного музично-драматичного театру на вистави і  в Рівненський обласний зал камерної та органної музики на концерти.