• Травень. Члени нашого осередку ( Поліщук Петро, Самчук Вікторія, Дячук Наталія та Береза Сергій) брали участь у благодійному марафоні Всеукраїнського благодійного фонду «Серцем до серця», де були волонтерами по збору коштів для придбання діагностичного обладнання в офтальмологічне відділення Рівненської обласної дитячої лікарні, який відбувся 04 – 10 травня.
  • Червень. Організували концерт силами членів осередку для працівників та реабілітантів Рівненського обласного центру соціальної та професійної реабілітації інвалідів, що в смт. Олексанлрія, до дня медика.
  • Липень. Проведено тренінг президентом ВМГО «ГУД» Мойсою Богданом для членів осередку та інвалідів інших нозологій на тему: «Інтеграція інвалідів у суспільство та їх самореалізація: теорія і практика». Місце проведення Рівненський обласний центр соціальної та професійної реабілітації інвалідів, що в смт. Олексанлрія.
  • Серпень. Члени осередку (Асєєва Ніна, Береза Сергій, Іськов Руслан) пройшли фізкультурно-спортивну реабілітацію в Центрі параолімпійської та дефлімпійської підготовки інвалідів «Україна», що у місті Євпаторія.
  • Вересень. Члени осередку приймали участь у регіональному відборі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу творчості інвалідів «Барви життя» де перше місце в номінації «Авторська поезія» зайняли Самчук Вікторія та Поліщук Петро з поетичною композицією «Храм душі». Стали також дипломантами Всеукраїнського гала-концерту, що відбувся у м. Київ 3 грудня.
  • Висвітлення діяльності РОО ВМГО «ГУД» у ЗМІ: передача «Таке життя» телерадіокомпанія РТБ та у періодичній місцевій пресі.