Київ. Четвер, 21 січня 2016 року в актовій залі Київської православної богословської академії (вул. Трьохсвятительська, 8, на території Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря) відбудеться презентація першого в Україні молитовника українською мовою шрифтом Брайля для незрячих.

З благословення Святійшого Патріарха Філарета Синодальний відділ соціального служіння та благодійності УПЦ Київського Патріархату «Eleos-Ukraine», відділ організації благодійності та соціального служіння Волинської єпархії УПЦ КП, Волинський обласний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації інвалідів з вадами зору «Генерація успішної дії» зібрали кошти та видали 400 молитовників шрифтом Брайля.

АНОНС: Відбудеться презентація першого в Україні молитовника українською мовою шрифтом Брайля для незрячих


На презентацію запрошені: Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, Патріарший намісник митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній, ректор КПБА, Голова інформаційного управління УПЦ КП архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій (Зоря), заступник голови Синодального відділу соціального служіння та благодійності «Eleos-Ukraine» священик Сергій Дмитрієв, голова Волинського осередку ВГО «Генерація успішної дії» Віталій Ткачук, представник Волинської єпархії УПЦ КП, співорганізатор проекту Валерія Лесюк.

Також буде присутній священик УПЦ Київського Патріархату, який опікується незрячими та вперше незрячі прочитають молитву українською мовою за мир та злагоду в Україні у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі.

Розклад:

12.00– 12.20 – Презентація молитовника.
12.20 – 12.25 – Незрячі прочитають молитву за мир в Україні у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі.
12.35 – Організатори та незрячі поспілкується з пресою.

Довідки, акредитація та координація на місці за телефоном: – 0506406515 священик Сергій Дмитрієв

Джерело: Elios – Милість