ІІ Всеукраїнський велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!»


ІІ Всеукраїнський велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!»  - це 16-ти денний веломарафон на велосипедах тандемах, в якому візьмуть участь незрячі люди зі всієї України. Заїзд відбуватиметься з 06 по 22 серпня 2016 року за маршрутом Львів-Одеса. Команди велосипедистів (зрячий і незрячий) подолають понад 1000 км українських доріг.


ІІ Всеукраїнський велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!»


Ідея проекту належить неймовірній людині і громадському активісту Миколі Пеху. Ми його знали як сильну і сміливу особистість. Ще у дитячому віці Микола почав втратчати зір. Одного дня, під час їзди на велосипеді по стадіону, він вже не зміг відрізнити асфальт і траву. Саме тоді усвідомив, що зір втрачено повністю. Але хлопець не упустив рук. Під час навчаня у старших класах виграв стипендію для участі у прогамі обміну FLEX, що дала йому можливість навчатися рік у США. Закінчив факультет міжнародних відносин Франкового університету у Львові. Рік навчався на магістратурі в Лондоні. Опісля повернувся до рідного Львова і продовжив активну громадську діяльність в заснованій ним ГО «Інститут українських студій». На жаль, Миколи Пеха вже два роки не має з нами, але його ідея про Велопробіг за участю незрячих людей  живе, і ми разом з вами втілюємо її у життя.

Цього року для того, щоб організувати велопробіг ми запустили збір коштів на Спільнокошт: https://biggggidea.com/project/ii-vseukranskij-veloprobig-bachu-mozhu-dopomozhu/
Тому дуже прошу за можливості зробити внесок, поширити інформацію серед друзів і колег, ЗМІ, у соціальних мережах.

Юлія Сачук