На території Національного природного парку «Дністровський каньйон» з 19 по 23 липня 2016 року відбувся навчальний семінар по темі «Організація рекреаційно–реабілітаційних програм для осіб з інвалідністю в природних умовах». Захід вже в котрий раз організували ВГО «Національна Асамблея інвалідів України» (НАІУ) та ГО «Товариство «Зелений Хрест».

Сплав по Дністру

На семінар були запрошені представники громадських організацій та волонтери з усієї України. Учасники семінару ознайомились із основними вимогами організації та проведення рекреаційно-реабілітаційних програм для осіб з інвалідністю в природних умовах, сучасними методиками та особливостями і технікою сплаву.

Але те що було найяскравішим та найцікавішим для учасників – це сплав по річці Дністер у супроводі досвідчених інструкторів. Сплав відбувався в Дністровському каньоні, який відомий своїми мальовничими панорамними краєвидами з високих крутих берегів, чарівними ранковими туманами, сріблястими водоспадами, травертиновими скелями, що нависають над водою, печерами та гротами, в яких здавна шукали усамітнення відлюдники та ченці.

Сплав по Дністру

Сплав по Дністру

Сплав по Дністру

Сплав по Дністру

Фото с заходу можна подивитись за цим посиланням photos.google.com