Компанія Яндекс прагне зробити свої сервіси максимально доступними для всіх категорій користувачів. Щоб визначити інтереси та вподобання людей з обмеженими можливостями, в 2016 році Яндексом в черговий раз проводиться опитування, яке покликане допомогти в цьому за допомогою анкетування даної групи користувачів.

Опитування дозволить виявити сервіси, які представляють найбільший інтерес для користувачів, а також ті допоміжні технології, які вони використовують у своїй повсякденній роботі. Дана інформація дозволить фахівцям компанії підвищити ефективність тестування доступності продуктів та обробки звернень в службу підтримки по конкретних точковим проблем користувачів.

Процес заповнення анкети не повинен тривати більше десяти-п'ятнадцяти хвилин, а після завершення опитування кожен десятий учасник, відібрана випадковим чином, отримає фірмові сувеніри.

Заповнити анкету можна за посиланням http://www.surveygizmo.com/s3/3119400/2016. Опитування проводиться до 15 листопада включно.

Будьте уважні, один користувач може заповнити анкету тільки один раз. Унікальність відповідей контролюється, і повторні заповнення не будуть враховані.

З результатами попереднього дослідження 2015 року можна ознайомитися у блозі компанії Яндекс за посиланням https://habrahabr.ru/company/yandex/blog/270775/.